Kattens Rejse

Færdig! :-D


Det lykkedes, sidefag nr. 2 er i hus 😀 😀 😀

Tre-et-halvt år med arbejde og uni parallelt er overstået. Ikke flere lange aftner med endeløst studie efter forberedelsen til morgendagens arbejde er færdigt.

Ikke mere tovtrækkeri med administrationen om hvorvidt mine kurser udgør et sidefag i fysik (deres sidste brilliante udspil før godkendelsen var at de mente jeg manglede et basis-matematikkursus for at opfylde kravene, til trods for den kandidatgrad i matematik de selv har udstedt til mig(!). Det tog en, vist efterhånden noget irriteret, formand for undervisningsudvalget at få dem til at indse det ikke-helt-logiske i den idé. Bureaukrati er en herlig ting).

Ikke mere Ingrid-slider-med-alt-husarbejdet mens jeg regner flere partikelfysikopgaver. Slut på jeg-banker-hovedet-mod-forståelsesmuren-føler-mig-dum-og-klager-mig-højlydt mens Ingrid er den urokkelige, men udmattede, mentale støtte.

Heller ikke mere fysik-læsegruppe med Nis over videochat. Den del kommer jeg til at savne. (Men ikke nok til at tage flere unikurser – vi må finde på noget andet 😛 )

Jeg har ikke lavet meget andet efter arbejde end at sove og stene med en bog de to måneder siden den sidste eksamen. Det kommer til at tage tid at fylde reserverne op. Men det er begyndt! 😀

Pas på, verden: I’m back! 😀

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *