Kattens Rejse

Optaget

Der lå brev da jeg kom hjem fra arbejde idag:

“Aarhus Universitet har den glæde at meddele dig, at du er optaget som tompladsstuderende på fysik.”

Så nu skal jeg til at være studerende igen. Ved siden af mit fuldtidsarbejde, altså.

Indtil videre er jeg mest lettet over at være blevet optaget og ikke være nødt til at supplere kemi B først.
Når skoleåret går igang kommer tiden nok hurtigt hvor jeg erkender hvor hårdt og travlt det kommer til at blive. Jeg har grublet over det, og jeg kan ikke helt se hvordan det kommer til at gå op med 43 timers arbejde i gennemsnit om ugen og så en 10-15 timers studier oveni. Hvornår skal jeg lade op? Sove? Se folk så jeg ikke bliver gal af ensomhed? Jeg kan ikke greje det.

Det første kursus jeg skal have er “Stjerner”. Jeg er spændt på hvordan og hvor svært det mon bliver at skulle tilegne sig stof på universitetsniveau igen – det er immervæk nogle år siden sidst og hovedet er ikke helt nyt længere 😉

Men lige nu, aftentræt efter skoleårets sidste arbejdsdag for mit vedkommende – lige nu er jeg bare lettet.

Og _så_ klar til at holde sommerferie 😀

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *