Kattens Rejse

En halv julekalender

Jeg har hørt meget julebrok – både i medierne og især i bussen (min cykel er til reparation og eftersyn). Folk som i snak med deres ven, kæreste eller Mor i telefonen eller på sædet ved siden af stresser eller harcelerer over hvad de skal købe, hvad de kan risikere at få(!), hvad de ikke orker, hvad der bare er for dårligt og hvad (andre) folk (TM) virkelig burde gøre alle som en.

Egentlig synes jeg  ikke rigtig det hverken er det julen går ud på eller skal handle om, så nu kommer her, resten af dagene op til jul en halv julekalender med julesange. 12 styks, en til hver dag at minde mig om at tænke på  noget rart eller på nogle af de ting der er vigtigere end folks selvcentrerede julebrokkeri.

Den første er den om de to mus der faldt ned i en spand med mælk.

Den ene ville drukne sig,
men makkeren sagde nej, nej, nej
For håbet sejrer kun, måske
Så længe vi leder efter det
Bliv ved at lede efter det

Glædelig 12. december.

 

En kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *