Kattens Rejse

En halv julekalender: Låge 12 med sangen der startede kalenderen

Den halve julekalender begyndte med at jeg sad i en eftermiddagsfuld bus 1A med brokkende mennesker. Jeg havde musik i ørerne for at lukke mine småfugtige og misfornøjede medpassagerer ude, og kontrasten mellem dagens sang og folks attitude (i hvert fald i netop den bus) satte gang i julesangekalenderen.

Videoen er firsernuttet, men sangen er fin. Og Strøgets julepynt i baggrunden kan jeg huske fra da jeg var yngre 🙂

Det minder mig om min Mor eller Bedstefar som hører kormusik i radioen, eller ser “Før Søndagen” i tv.

Og de synger i radioen ved femtiden
en lille sang om et håb
der rækker helt fra Herodes til fremtiden
Et kærlighedens råb

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *