Kattens Rejse

Orlov, dag 296: En farve der ikke er i regnbuen + forlænget orlov

Jeg skrev i mit første indlæg om grøn grød at en del af glæden er at spise alle regnbuens farver. I dag fik min grød så en farve der ikke er i regnbuen: Muddermørkegråbrun 🙄

Det er det, der sker, når man vil lave blid banangrød med kakaosmag, men kun har chiafrø der er udblødt i blå sommerfugleærteblomst-the og ikke nogen der bare er udblødt i vand. Det viser sig at halvgennemsigtig blå + uigennemsigtig brun + blomkål + banan ligner noget man har gravet op af en muddergrøft. Men det smagte godt 😊

… Jeg tror dog jeg vælger at lave grøden uden det blå islæt næste gang 😂

In other news: Jeg har fået bevilget orlov også næste skoleår – sikken en lettelse 😌😃

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *