Kattens Rejse

Orlov, dag 277: Blå grød forsøg 1 og 2

Der findes åbenbart blå spirulina, der kan man bare se. Jeg troede spirulina kun kom i algegrøn. Men efter anbefaling fra Line (herbalist_line på Instagram) om at lave blå grød med blå spirulina måtte et forsøg fluks iværksættes!

Jeg er åbenbart ikke den eneste, der ønsker mig blå mad, se bare dette fine produkt (ud af en hel stribe tilsvarende i andre af regnbuens farver), primært til at farve smoothies og is med (det smager ikke rigtig af noget), men med de sunde egenskaber, her fra spirulina, i behold.

Den første grød vi testede det i, havde også broccoli på ingredienslisten. Ikke overraskende så blev resultatet blågrønt (lyset på dagens billeder er ikke helt godt, den var mere intens i farven i virkeligheden)

I forsøg 2 testede vi en grød med blomkål som kål-ingrediensen og fik en fin lys turkisblå farve (igen var den mere kraftig i virkeligheden end på billedet nedenfor). Som bonus på billedes ses det dejlige brev fra Far jeg fandt i postkassen 🥰 Det bringer glæde, og ekstra på de rigtig dårlige dage som jeg desværre har flest af for tiden.

Jeg spår flere farve- og smagseksperimenter i min nærmeste grødfremtid 😋🌈

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *