Kattens Rejse

Julemåneden begynder

Så blev det december. Frauke og jeg skød den igang med fuldt sving ved at bage juleplumkager efter Nis Mors opskrift. Fraukes Far er nemlig særdeles glad for netop disse kager, og jeg kender også en sjæl eller to som sætter pris på at få sådan en foræret op mod jul.

Her er kagerne bagt, og Frauke er i fuld gang med at fodre dem med whisky som det sig hør og bør.

Senere hængte vi julepynten op, bagte æbleskiver

og drak the med Maria.

Lørdag aften var jeg nede hos Mette og arbejde på det scenarie vi sammen er ved at skrive til Fastaval næste år. På vejen hjem op ad Langelandsgade sneede det rigtigt og der var både røde kinder og sne på frakken da jeg kom hjem i varmen.

Søndag morgen var der det fineste tynde lag sne over gade og vej, og jeg kunne ikke dy mig, men måtte fluks ud i morgenskumringen.
Der var sne på Hvidkløvervej.

Og julelys i mit vindue øverst oppe.

Månen var fin

og det var ganske idyllisk på Katrinebjergvej.

På hækken langs vejen var der fine røde bær med sne på

og på fortovet foran Datalogisk Institut var der nogen der havde skrabt sammen til en snebold:

Lidt længere henne lignede issporene næsten skrifttegn.

Hjemme igen nåede jeg lige at sidde i stolen og nyde udsigten lidt

inden Frauke kom og vi gik igang med at lægge marcipan og glasur på kagerne.

… Man får ømme arme af at rulle så meget marcipan ud skulle jeg hilse og sige.
Nu står de, fine og hvide, på kisten og tørrer

inden de i løbet af måneden bliver givet til deres – forhåbentlig glade – nye ejere 🙂

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *