Kattens Rejse

Vævermad

Fenja, min varulv har haft snude, forpoter og hele resten grundigt spundet ind i den Væver hun ellers så nylig blev rykket løs af. Af nødvendighed denne gang, og frivilligt, men det får det jo ikke til at sidde mindre fast.
Det var mig – og dermed Fenja – der leverede brød til vores aftensmad til blotet i lørdags, så jeg kunne ikke modstå chancen for at lave væverboller.
Inden de blev bagt var de trefarvende – rød er tomatkoncentrat, den småprikkede er med poppet amarant og grøn er med ærter og græskarkerner.

Bagefter kunne man kun skelne to farver, men jeg var nu ganske godt tilfreds alligevel.

Hver og en med mønster eller knuder 😉

Slutteligen, Christoffers nye hjelm (han og hans Far var til middelaldermarked I Horsens) på mit hovede. Han synes jeg skulle have den på til blot, men grinede selv da jeg spurgte om han kunne forestille sig en varulv med hjelm.

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *