Kattens Rejse

Ny mad

Mmmm… Det er alt for længe siden jeg sidst har lavet en ret jeg ikke har prøvet før. Bevares jeg har fedtet rundt med den udemærkede kogebog med Meze jeg købte på bogudsalget, men i middelhavskøkkenets domæne rækker min intuition efterhånden til at forestille mig nogenlunde præcist hvorledes eksempelvis lammekebab med mynte bliver ud fra ingredienslisten, længe inden jeg nogensinde når ud at købe ind, endsige går i køkkenet. Så omend resultaterne indtil videre har været vellykkede har de ikke rummet de store overraskelser.

Men sidst jeg var på biblioteket fik jeg øje på denne her:

( – den er som jeg senere fandt ud af entusiastiskt anmeldt her (lidt nede ad siden))

Igår havde jeg Frauke på besøg, og da jeg ikke så godt i længden kunne have siddende på mig at jeg altid laver suppe når vi skal spise sammen fattede jeg den nylånte kogebog og vi kreerede sammen dette her:

Til min glæde og forbløffelse smagte det faktisk ganske præcist som retter jeg har fået på indiske restaurenter 🙂 Hvis I også skulle få lyst til at prøve (det er ret nemt og tager ikke længe) er opskriften her sammen med de andre.

Så jeg spår der vil være mere indisk mad i min nære fremtid. Det må også være på tide at få nogle af de tricks i sving jeg lærte af Ganesh da jeg var i Ithaca.

Bogen har blandt andet en reje-curry jeg godt kunne tænke mig at udsætte min Mor for. Så nu er hun advaret 😉
Mmmmm… Og jeg som ikke engang plejer at kunne lide rejer.

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *