Kattens Rejse

Herrens pesto

Jeg er just vendt tilbage fra himlen – og da jeg (i hvert fald per mine egne empiriske eksperimenter) stadig trækker vejret og har gjort det kontinuert var det ikke engang nødvendigt at dø for at komme derind.

Himlen er stor og rund, og hvad der er i midten ved jeg ikke, der blev man ikke sådan lige lukket ind. Men fra hvad jeg så er der ubagt brød, snavsede fade og den slags derinde.
Langs med dens kant går en lang buet gang. Her vandrer alle de salige i en evig cirkel blandt utallige boder der alle tilbyder forfriskninger. Juice, the og kaffe i mange sorter, brød, kiks, pesto, marmelade, is, müsli, havregrød, pesto, chokolade, frugtstænger, vin, likør, pesto, kakomælk, lakrids, bacon, skinker, pølser, yoghurt, pesto, indisk, thai, asiatisk mad, varm just stegt svinekam, fugtig, sort og tung chokoladekage, stadig ovnvarme croissanter, cocktails…

Jeg havde pligtopfyldende medbragt mit kamera, men de salige var så talrige at det ikke var muligt at tage billeder. Så ingen sukken efter billeder i denne omgang, hører I?

Mmmmmmm…. Gad vide om der også holdes den slags arrangementer hjemme i Århus og jeg bare aldrig har opdaget det?

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *