Kattens Rejse

Indisk mad

En aften inden jul besøgte jeg Ganesh og vi lavede mad sammen og han lærte mig lidt om teknikker der bruges det indiske køkken. Det var indviklet, men også særdeles velsmagede. Indisk kogekunst består tilsyneladende af de samme 7 krydderier i alting, men alle de forskellige smage kommer af at variere deres forhold og udelade en enkelt eller to. Det er vældig interessant og overraskende anderledes at se hvordan man får mad der ikke har en kødbasis til at smage af en hel masse.

Her til aften gentog vi eksperimentet, denne gang med noget simplere: Anstrengelsesfri grøntsager. Forbløffende så meget smag der er i. De kan på det varmeste anbefales til jer alle sammen. (Især tror jeg du ville synes om dem Onkel Jørgen. De er lækkert varme – så man sveder bare en lille smule.)

Jeg forudser at jeg efter min hjemkomst vil foretage eksperimenter og fordanskninger der får Ganeshs forfædre til at rotere i deres grave 😉

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *