Kattens Rejse

Efterårsmad

Mørkt og råkoldt. Tændte stearinlys og længsel efter efterårsmad.

Lasses saltbagte rødbeder efter Brødrene Prices opskrift.
Det var en hel lille arkæologisk udgravning da de kom ud af ovnen.
Første spadestik.

Godt på vej ned i hulesystemet.

Alle emner befriet, nu skal de pilles.

Saltbagte rødbeder i timianmarinade.

Det var i weekenden. Idag har jeg Ingrid på besøg til opgaveretning og græskarsuppe. Hun står for opgaverne, jeg for suppen.
I gryden kom to søde små økologiske græskar fra min Mors have samt to løg og en butternutsquash fra (mindre romantisk) Føtex.

Efter en halv times tid i gryden var der mad. Græskarsuppe med pecorino og friskkværnet peber.

Hvad mon næste madprojekt skal være?

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *