Kattens Rejse

Orlov, dag 323: Gode råd fra en krigstid

Hvis du, som så mange andre, har opdaget at vores amokløbende forbrug er i gang med at drukne den klode vi lever af i varme og skrald, men synes det er helt uoverskueligt at finde ud af hvor du skal tage fat på at gøre noget ved det, så er her et af de allernemmeste steder at begynde: Pas på dit tøj, vask det skånsomt, reparer eventuelle skader, og slid det op, før du – hvis du mangler det – køber noget tilsvarende nyt.

Det er en af de få ting i livet, der bliver nemmere når man ligger hjemme og er syg. Grænsen for hvornår tøj er slidt op rykker sig en del, når man ikke kan bevæge sig uden for matriklen hvor andre folk kan se en 😉 Men før eller senere, så sker det alligevel at grænsen er nået. Stoffet bliver så mørt at reparation ikke længere lader sig gøre, og derfra vokser hullerne for hver vask, samt når søvnige morgenfingre rykker lidt for hårdt mens tøjet tages på. Denne undertrøje er netop dømt klar til posen med tekstilaffald.

Dagens sokker derimod, kan godt holde lidt endnu 😎

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *