Kattens Rejse

Orlov, dag 275: Ny adresse og nyt-gammelt skilt

Per d.d. har vi fået ny adresse. Vi bor nu på Høgevej 66 (selvom vi ikke er flyttet).

Kommunen har besluttet at omlægge vejnavne og -numre efter at vores lille vejkryds er blevet permanent spærret, så vejforløbene bliver mere logiske og post- og pakkefirmaer (og alle andre, antageligvis) så forhåbentlig får nemmere ved at finde det rigtige hus at aflevere pakkerne.

Det føles mærkeligt invasivt at få vores adresse ændret uden at vi selv har bestemt det. Heldigvis er 66 jo et rigtig godt husnummer (åbenlyst, eftersom 12 er det bedste tal), så mon ikke jeg hurtigt vænner mig til det 🙂

Dagens husflid – primært udført af Ingrid, min tilstand er kun til at se beundrende til lige nu – har været at spraymale vores gamle ’82’-skilt først hvidt (fordi vi havde hvid spraymaling til overs fra et tidligere projekt), og derefter sort (det er bestemt det grunder til Warhammerfigurer er tænkt til, ikke sandt?) gennem en ’66’-stencil. Jeg elsker når man kan få noget nyt man har brug for ud af noget man allerede har 💖

Ingrid havde printet stencilen ud i tre forskellige skrifttyper så vi kunne se hvilken der var bedst. Som I kan se blev det en oldie-but-goodie der vandt. Bonuspoint for at kunne navnet på fonten 😃

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *