Kattens Rejse

Orlov, dag 250: Prisstigninger!

Det er Ingrid der har købt ind for os de sidste år mens jeg har været syg. Sidste vinter kan jeg godt huske hun begyndte at tale om prisstigninger på stort set alle varer, men mælken hun kom hjem med forleden overraskede mig alligevel 😲 Gryn med mælk til morgenmad er åbenbart ikke længere en billig spise 😉

In other news (og grunden til at der har været meget stille her): Det går ualmindeligt ringe med helbredet. Baglæns hele marts, og indtil videre ligger jeg stadig med lukkede øjne og kan ikke noget. Ingrid fortæller mig at det kommer til at blive bedre igen 🥰 og jeg lytter til hende med al mit håb, og ligger stille og venter.

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *