Kattens Rejse

Orlov, dag 229: Belønningslego 🌸

I forgårs gjorde jeg noget svært. Og når man gør noget svært, så må der gerne være belønning bagefter.

Jeg vågnede med et hoved der ikke kunne holde ud at være nogen steder eller gøre nogetsomhelst. Det er et velkendt faresignal, og så ved jeg godt at det eneste der er at gøre, er at rydde kalenderen og holde mig i ro. Det svære var at tage konsekvensen af det jeg mærkede og aflyse den aftale jeg havde med min mor fredag, for jeg havde sådan glædet mig til at se hende 😢

Men jeg gjorde det, for jeg ved godt at hvis jeg ignorerer den slags signaler, så starter (eller fortsætter) en nedadgående spiral. Se mig, jeg har omsider lært af erfaringen 😐 Så der skulle være belønning, og Ingrid bestilte mig lego-kirsebærgrenene som jeg havde kigget grådigt efter siden jeg så dem første gang.

(Jeg har ellers aldrig ønsket mig lego før. Når man bor i et lille hus, så er der hverken plads til at have det stående fremme eller til at opbevare det i kasser. Men kirsebærblomster?! Dem kunne jeg ikke stå for 😍)

I dag satte vi os og samlede dem sammen.

Haltehjernen klarede det ikke i et stræk, så vi måtte pausere for frokost og hvil.

Nu står de i hjørnet af bordet med runde tre af haltehjernetræningslegoet (det hjælper Ingrid ikke med!) og smiler til mig. De minder mig om at det er essentielt at jeg prompte reagerer på min krops signaler, hvis jeg gerne vil have det bedre. Og de minder mig om at selvom det er svært for mig, så kan det godt lykkes 🌞

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *