Kattens Rejse

Orlov, dag 225: En uge senere. Hvad så nu?

Haltehjernen og jeg har hvilet i 10 dage. Efter de første 7 holdt det op med at gå baglæns. Derefter begyndte det langsomt at gå den rigtige vej igen. Er jeg tilbage der, hvor jeg var før jeg fik tilbagefaldet? Nix. Desværre. Der skal meget mindre til før den kognitive træthed sætter ind, både af samtale, praktiske opgaver, bevægelse, gåture – alting. Og følsomheden for sanseindtryk er ubehageligt høj igen, på tværs af alle sanserne. Humøret har heller ikke været super, hverken hos mig eller Ingrid – det er hårdt når det går den forkerte vej. Igen. Vi har prøvet det flere gange end vi har tal på, og det bliver bestemt ikke nemmere af gentagelsen. Ikke mindst klaustrofobien er værre, når verden ellers lige havde åbnet sig, bare en lille smule, for mig, men så brat lukker mig inde igen.

Så hvad så nu? Der er ikke andet at gøre end at fortsætte, endnu mere forsigtigt end før. Teresyfos går i gang med at skubbe klippeblokken op ad bjerget. Igen.

I går jeg kunne binde an med at løse lidt af en kryds-og-tværs. Jeg håber at kunne komme i gang med det lego der står på bordet og venter i dag eller måske i morgen. Det har godt nok ellers fået mange længselsfulde blikke den sidste uge. Et skridt ad gangen, og en pause efter hvert skridt. Åh altså.

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *