Kattens Rejse

Orlov, dag 209: Småreparation + ny gæst i haven

To hjemmestrikkede karklude i en dejlig forårsgrøn farve. De er af den tynde slags der er nemme for mig at vride. Desværre er de efter flere ganges tørretumbling tilstrækkeligt små til at de ikke er nemme for Ingrids lidt større hænder at vride 🤨

Hokus-pokus, 10 minutter med nål og tråd og vupti:

En forårsgrøn karklud i en størrelse og tykkelse hvor alle husstandens hænder synes den er nem at vride 😀

De sidste 3-4 dage har jeg set en ny gæst i haven. Han er ikke bleg for at gå grundigt ombord i solsikkekernerne, men han er noget kamerasky og lader mig kun få billeder på afstand, derfor den grynede paperazzikvalitet.

Et flot dompaphan, med blank, rød fjerdragt 😍

I dag viste det sig så, at han ikke er single.

Jeg har kun set hende en gang indtil videre, men med lidt held vil solsikkekernerne også gøre hende til en tilbagevendende gæst.

… På den lidt mere ærgerlige gæsteliste så jeg igår aftes Museto (eller måske Musetre?) midt på dørmåtten! Den stak af da jeg pegede den ud for Ingrid, men gik belejligt i den fluks ved måtten opstillede fælde i løbet af natten. Det forekommer mig at mus er markant mere nuttede set ud gennem havedøren end indenfor 🙄

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *