Kattens Rejse

Orlov, dag 192: RIP Musse

Tænk at sådan et lille dyr spreder så megen lugt! Jeg er glad for at du gik i fælden, Musse, så vi slipper for det. Men når jeg ser dig livløs i fælden, med din blanke pels, velnærede krop og brækkede nakke er det alligevel ikke til at undgå at blive trist over det nu udslukte lille liv.

Du døde formentlig lykkelig, eftersom det var lykkedes dig at spise hele spegepølsestykket i fælden, før den klappede, så hurtigt at du næppe nåede at opdage det før du var død.

Vi giver dig en sarkofag af vellugtende appelsinskræller og gravgaver af osteskorper og den anden halvdel af det stykke spegepølse der nu er spændt op i fælden, så vi kan sikre os at du ikke har en bofælle.

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *