Kattens Rejse

Orlov, dag 180: Glæden ved at have mange valgmuligheder

I december var jeg så heldig at flere forskellige søde mennesker havde fået den samme tanke: At jeg ville blive glad for en thekalender. Og de havde alle sammen ret! 🥰 Så jeg endte i den usandsynligt favorable situation at have hele tre thekalendere at åbne hver dag 😀 Afbilledet ovenfor er den af dem, som Ingrid farvesorterede efter endt åbning, og som derfor, her efter julen er forbi, er den mest fotogene 😉 .

Nu kunne man måske tro at tre thekalendere var mere end nogen kunne bruge, men jeg elsker (elsker!) at have mange valgmuligheder (i hvert fald når det gælder dejlige ting). Mange bøger i køen til at være den næste jeg skal lytte til, mange serier jeg har lyst til at se, mange forskellige slags chokolade i æsken, mange små praktiske beskæftigelsesmuligheder til de tidspunkter i løbet af dagen hvor jeg har mulighed for den slags, … Det karaktertræk er nok også grunden til at jeg kan gå fuldstændig i selvsving i yoghurt-afdelingen af et tysk supermarked 🤣

Så hver dag i december var der hele tre nye theer at smage 😍 Udover mange valgmuligheder gjorde det også at de dage der var en “nitte” i en kalender – jeg kan lide rigtig mange slags the, men sætter ikke stor pris på uaromatiseret grøn eller hvid the og slet ikke på ingefær – så var der noget spændende i de to andre. Og efter den 24. december stod jeg tilbage med et vældigt thearsenal at vælge i, eftersom to af kalenderne indeholdt nok til mere end en kop af hver slags. Det har jeg nydt hver eneste dag siden 😀

Har du mon samme karaktertræk? Elsker du også at have mange dejlige valgmuligheder, eller får du analyseparalyse i forsøget på at finde det optimale valg?

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *