Kattens Rejse

Orlov, dag 168: Mikrobesøg

Min far kom på besøg i dag 😀

(jeg havde for travlt med at snakke med ham til at huske fotodokumentation, så billedet er fra hans egen stue.)

På en god dag og det rigtige tidspunkt kan det nu lade sig gøre at have besøg i 5-10 minutter. Mikrobesøg 🙂 Helt fantastisk at kunne se nogle af mine nærmeste igen, min mor kom forbi i sidste uge, og i dag var der energi til at have besøg igen.

Jeg har på fornemmelsen at jeg snakkede nonstop mens min far var her – som om det har varet så længe at jeg har glemt hvordan man fører en samtale og ordene bare vælter ud, emner hulter til bulter. Men åh, dejligt var det 🥰

Så dejligt at jeg bare vil have mere, nu! Men jeg ved godt at nu er det tid til at hvile, passe på mig selv og ikke skubbe på i nogle dage. Ikke ligefrem det, der falder mig nemmest – heldigvis er Ingrid rigtig god til at minde mig om at det er det, der er på programmet, hvis jeg skulle komme til at “glemme” det 😉 ❤️

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *