Kattens Rejse

Orlov dag 142-144: Taknemmelighedstorsdag

Eller, eftersom den blev let forsinket skulle det måske i stedet være Liste-over-glæder-Lørdag?

Indendørshygge. Mens Pia rasede sad jeg lunt inden døre, lyttede til vinden der rykkede i tagstenene og regnen der piskede mod ruderne. Med tændte julelys og varm the i koppen.

Julestjernen som Far og Karen havde med til mig da de kom med gulvtæppet fra Indien. Jeg har aldrig før lagt mærke til hvor perfekt dybrøde julestjerner egentlig er. Helt intense, midt i vinterens gråbrune sjaskvejr (billedet yder den ikke retfærdighed). Og ekstra skøn i dag, i kontrast til det minimale, men smukke, hvide snedrys vi har haft fornøjelsen af hele dagen ❄️

Christoffer blev udnævnt til premierløjtnant i torsdags. Min yngstebror, der længe ikke mere har været så lille, er færdiguddannet fra officersskolen og klar til at gå videre til næste eventyr. Her er han i sin nyopgraderede uniform 🙂

Sikkerhed. Der er sikkert her i vores lille hus på årets længste nat. Vi har vand, varme, strøm og mad, og ingen terrorstat lader bomberegnen falde over min by, mens verden enten billiger det, ser den anden vej, eller har glemt os. Kun held med hvor jeg er født er skyld i at det er tilfældet, det kunne lige så godt have været mig. Så jeg donerer flere penge til humanitære formål og ved at det slet ikke rækker mens jeg gør mig klar til at synge fjerde vers i morgen.

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *