Kattens Rejse

Orlov, dag 133: Farver og striber!!! 😃

(Det er løgn, der er ingen striber i dette indlæg, kun farver.)

I fødselsdagsgave havde jeg – noget håbefuldt – uden held ønsket mig bomuldslagner i klare og dejlige farver (smaragdgrøn, solskinsgul, dybrød, …). Håbefuldt fordi jeg selv havde googlet nettet tyndt uden held. Lagner i dobbeltsengsstørrelse kommer åbenbart kun i kedelige og nordisk minimalistiske farver. Hvid, grå, støvetblå, den slags, ikke just noget jeg bliver i godt humør af at se på 🙁

Vores sengetøj er med Spiderman, Hello Kitty, Pokemon og katte (gæt selv hvis der er hvis). Ikke noget nordisk minimalisme eller pastelblomster her, tak, men klare tegneseriefarver. Og eftersom vi har hvide vægge, er hvide lagner ganske vist et match, men ikke et særlig festligt et.

Når man ikke kan købe det man vil have, så må man jo lave det selv. Så i vaskemaskinen med et hvidt lagen og en pakke tekstilfarve. Et par timer senere, uden farverande i vaskemaskinen eller andre trælse efterladenskaber:

Et dejligt safrangult lagen 😍

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *