Kattens Rejse

Orlov, dag 128: Taknemmelighedstorsdag

Sne!

Hver gang jeg kigger ud og opdager at verden er hvid så synger mit hjerte. Lige nu ligger sneen ganske vist bare og tør, men de første mange dage var der også den dejligste frostluft. De usædvanligt mange dage med sne i træk har været med på min daglige taknemmelighedsliste mange gange 🙂 ❄️

Julekalenderbonanza: Bonusrunden

Første søndag i advent ankom en glædelig-jul-pakke fra Far og Karen med en julekalender i 🎄

Og samtidig blev det tydeligt at julekalenderen fra Christoffer indeholdt en ekstra julekalender 😮

Et julekalender-brev-puslespil!

Den nisserøde undertrøje som jeg fik af Mor i fødselsdagsgave

Den er superblød, den helt perfekte størrelse og hver gang jeg ser farven bliver jeg i godt humør 😊

December

Alting er hyggeligere i december. Kalenderlys og lysene i hækken. Låger og pakker at glæde mig til at åbne hver dag. Duften af gran fra adventskransen – det sker dagligt at jeg stikker næsen helt ned i den og snuser ind. Vores første december sammen kiggede Ingrid på mig som om jeg var tosset, men nu har hun efterhånden vænnet sig til det. Julekugler og -stjerner er efterhånden kommet op et par stykker ad gangen, og glimter til mig fra vinduer og hjørner. Ahh 😀

En kommentar

Anne Damhøj • Skrevet d. 07. December, 2023 siden

Dejligt skat😘😻

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *