Kattens Rejse

Orlov, dag 127: Nød lærer kvinde, der ingen skeer har, men som alligevel ønsker at være behageligt påklædt at improvisere

Mine mest bekvemme, allerblødeste cowboybukser er et godt slidt par, købt i genbrugsen i en for stor størrelse så de ikke strammer nogen steder overhovedet. Derefter forsynede jeg dem med en ekstra knap og en strop, så de kunne knappes stramt nok til at blive på uden at falde af mine hofter.

Men ak. Sidste gang de skulle til vask gik den ekstra knap – en smuk turkis plastiksag fra 80erne – af, hvilket jeg genopdagede her til morgen da jeg tog de rene bukser på 🙁

Jeg havde ingen skeer i morges, ikke en eneste. Så det kunne ikke lade sig gøre at sy knappen i (ja, jeg ville heller ikke have troet det før jeg blev syg, men hjernen kan snildt have de så dårligt at det er en umulig opgave at sy en knap i). Hvad gør man så, når det bare er disse bukser der er rarest at have på i dag? Man må improvisere!

Bæltestroppen sidder cirka samme sted som den turkise knap gjorde før den faldt af. Og øverst i kompostspanden lå en helt perfekt stump gren fra da jeg klippede grangrene til at sætte i en vase i går aftes. Vupti, ny lukkeløsning til bukserne.

Smukt? Tjooo, nok hverken mere eller mindre end den turkise knap. Effektivt? Jeps! Ville det blive godkendt af min håndarbejdslærer fra folkeskolen? Helt sikkert nej. Skeer løsningen krævede: 0. 😀

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *