Kattens Rejse

Orlov, dag 117: Nulte søndag i advent + kønnede krus?!

Når første søndag i advent er et snøvl og først falder den 3. december, så må man tage forskud på glæderne! Så vi fejrede nulte søndag i advent med risalamande-cocktail (med den alkoholfrie rom, min medicin og alkohol er ikke en god kombination) og Annes fænomenale vaniljekranse . Og som I kan se fik vi endda også et lille drys sne 😀 ❄️

Da jeg ville smide kassen fra mit fødselsdags-thekrus væk kom jeg til at kigge nærmere på den og måtte undre mig:

Kruset fås i flere farver, og min udgave, som er blå, er vist med et mande-tegn. Skal det forstås som at det blå krus kun må bruges af mænd? Måske endda kun af venstrehåndede mænd, eftersom hanken sidder på venstre side? Måske smager alting særligt maskulint når man drikker det af det blå krus? (Det synes jeg nu ikke jeg har lagt mærke til, men måske er det for subtilt til mine smagsløg.) Eller betyder det at mit krus er hankøn, og hvis jeg skaffer mig et af dem der er hunkøn også, så kan de danne par og få små espressokopper sammen? Forklaring ønskes!

En kommentar

Thomas • Skrevet d. 29. November, 2023 siden

Jeg er den venstrehåndede mand! Det må være som forberedelse når jeg engang kan komme forbi til en kop the igen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *