Kattens Rejse

Orlov, dag 104: Ny, men nok oprindelig, hårfarve

De sidste måneder har jeg lagt mærke til at mit hår bliver mørkere og mørkere. Det plejede at være mørkebrunt med rødbrune strejf. Men på det seneste er kontrasten mellem det mørkebrune hår nær hovedbunden og spidserne der er bleget rødlige af adskillige somre vokset.

Eftersom sidst jeg rigtigt kunne holde til at være ude var mens de japanske kirsebærtræer blomstrede i foråret, så har det øverste af mit hår aldrig fået sol. Så det må altså være min virkelige, oprindelige men aldrig før sete hårfarve jeg nu har i toppen af håret.

En anden ting der har ændret sig er de mange kridhvide hår der efterhånden er dukket op.

Da hvidt hår jo er tegn på visdom, må det betyde at jeg er i gang med at blive temmelig vis af at være syg! 😀

En anden – men mindre overraskende – effekt af kun at kunne være hjemme, og dermed ikke gå til frisøren, er at håret pludselig er blevet langt.

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *