Kattens Rejse

Orlov, dag 93: Trin 1 og 2 ud af 3 = FAIL!

Trin 1: Sluk for alarmen når den ringer

Trin 2: Gå ud i køkkenet

Trin 3: Tag pillerne der er sat frem i det lille glas med dagens medicin

I dag formåede jeg at udføre trin 1 og 2 og på en eller anden måde undlade trin 3 uden at opdage det. Jeg ærgrede mig godt nok i løbet af eftermiddagen over at dette åbenbart var en dag hvor jeg havde det endnu dårligere end ellers, men det var først til spisetid da det var tid til næste dosis at jeg måbende opdagede fejlen.

Gad vide hvad jeg mon lavede i køkkenet klokken 11 som ikke var at spise mine piller?

(Billedet har ikke noget med teksten at gøre, det er et netop ankommet efterårsferiepostkort fra Far og Karen, der har været på Færøerne.)

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *