Kattens Rejse

Orlov, dag 79: Taknemmelighedstorsdag

For snart tre år siden begyndte jeg, lidt ved et tilfælde, at bruge appen “Presently”. Dens eneste funktion er at man hver dag skriver noget ned, som man er taknemmelig for.

Efterhånden som jeg blev ved med at være syg og blev dårligere igen, blev det en pointe for mig at på selv den mest rædselsfulde sygdomsdag (og der har været mere end en håndfuld som kan løbe med pokalen iblandt dem) måtte jeg kunne få øje på noget at være taknemmelig for. Og det lykkedes – tre ting hver dag, ind imellem flere. Nogle ting er store, nogle er små og nogle er med mange dage. Jeg tror nok der engang var en særligt frygtelig dag hvor jeg skrev “Ingrid. Ingrid. Ingrid.”

En blog jeg læser begyndte under corona en serie indlæg om torsdagen hvor skribenten fokuserede på de ting hun var taknemmelig for, for bedre at få øje på dem selvom verden var af lave. Inspireret af det, kommer her nogle af de ting, der har været med på mine taknemmelighedslister for nylig.

Ingrids to nye venner

Ingrid har en svaghed for halloween-dims, og efter en aftentur i Rema kom hun hjem med to nye orange venner (spøgelset har boet her længere end mig). Trioen er helt perfekt til oktoberaften(u)hyggelys 🎃🍂

Alle jeres lydbogsanbefalinger

Jeg har med stor fornøjelse indsamlet alle jeres lydbogsanbefalinger fra facebook (åhhh, hvor jeg elsker at have mange i kø at vælge imellem 🥰), og har lyttet til en bunke allerede. Både på de to streamingapps jeg bruger (Audible og Nextory), men på det seneste også dem som ankom med posten 🙂

Uventet farvematch

At øreringene som jeg fik af mor i foråret har samme farve som min nye, varme bluse (Heattech fra Uniqlo, superblødt, dejlig varmt og svedtransporterende og nejjegfårikkepengeforatanbefaledet) bare i en lysere tone 😀

Post

Først kom et dejligt brev fra Karen om stort og småt, inklusiv hjerte og sol ☀️ Og dernæst en kuvert fra Tante Anni, som indeholdt det afskedsbrev personalet på plejehjemmet skrev om Tante Gurli og havde stillet frem med lys.

Så betænksomt at sende det til mig, når nu jeg ikke kunne være der ❤️

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *