Kattens Rejse

Orlov, dag 21:Dagens høst

Jeg har den sidste håndfuld dage haft en fornemmelse af at det nok var på høje tid til at kigge til drivhuset (vi byggede det af næsten-gennemsigtige placsticplader, så man kan se farver og former hvis man går forbi, men ingen detaljer medmindre man åbner det).

Det viste sig at både de gule cherrytomater og de røde intensity (i begge lotterivarianter) var modne i stort antal (skålen til venstre) og at agurken også synes om det lidt lunere vejr de seneste dage. Og nej, agurken var ikke halv, men aftensmadens salat har gjort indhug i både tomater og agurk før billedet blev taget 😉

De to intensity-planter der står udenfor ved gavlen var også godt med (skålen til venstre). Deres tomater bliver af en eller anden grund større end dem på samme slags planter i drivhuset (forklaring ønskes!). Revnerne skyldes regnvejret lørdag aften, så det er om at få dem brugt inden de bliver dårlige.

… Måske tør vi kigge til tomatplanterne i drivhuset i kolo i morgen. Jeg mistænker det bliver en af de ture hvor lommer og hænder ikke er nok, og det er bedst at huske at tage en skål med derover 🙂

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *