Kattens Rejse

Orlov, dag 11: Juhuu! Post!

Selvom jeg havde fået et forvarsel om at der var post på vej, gør det ikke festligheden ved papirpost mindre 🥳

Både det dejlige ved allerede udenpå at genkende håndskriften og vide hvem der lader høre fra sig, og selve teksten, som næsten uvægerligt bliver læst op for mit indre øre med afsenderens stemme.

Og så er jeg ikke hurtigere til at rydde op, end at brevet ender med at ligge på bordet en håndfuld dage eller sytten, og så kan man jo lige læse det igen et par gange eller tre, og blive glad igen hver gang 🙂

Jeg må dog sige at jeg ikke er imponeret over PostNord – en uge for et Quickbrev? Gad vide hvor lang tid deres ikke-quick-breve tager? (… Måske trods alt kun 6 dage, jeg kiggede ikke i postkassen i går. Ingen grund til at være unødigt kritisk 😉 )

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *