Kattens Rejse

Orlov, dag 1

Fra i dag og det næste år har jeg taget orlov fra mit (meget savnede!) arbejde i et forsøg på at blive rask. Jeg har desuden meldt mig ud af det kommunale system (det krævede ironisk nok en raskmelding for overhovedet at kunne lade sig gøre), da erfaringen fra de sidste 9 måneder er at deres rykken i mig gang på gang har intensiveret graden af min sygdom.

I dag: Videokonference med hospitalet.

Konklusionen blev at give den medicin jeg har været på hen over sommeren (deres første forslag) en uge mere til at begynde at have virkning i stedet for kun bivirkninger. Hvis stadig ingen virkning indtræffer, så begynder jeg udtrapning og starter derefter op på medicinforslag to.

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *