Kattens Rejse

En ode til terrassen

Jeg elsker vores terrasse! Jeg elsker den for de uanede muligheder den signalerer med sin tomhed. På den står en yndlingsblomst og af og til en liggestol, intet andet.

De solskinslune brædder inviterer mig til at ligge på træet, se op i himlen og mærke varmen på ryggen.
Fraværet af møbler opfordrer mig til at stå, sidde, slænge mig med puder og tæpper, hulahoppe, lave pilates eller sysle med håndarbejde. Rillerne mellem brædderne gør at man blot skal svinge let med en kost før savsmuld eller trådstumper forsvinder. Og hvis man keder sig kan man altid gå igang med at hive den padderokke op som gerne vil gro der 😛

Ved bålstedet i havens hjørne står et bord og to stole hvor de kan fange aftenens sidste solstråler. De kunne stå på terrassen, men de har ikke været deroppe endnu.

Nogle gange er fravær en mulighed 🙂

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *