Kattens Rejse

Stilhed og jul på vej

Der er lys i adventskransen og stille i lejligheden.

Gaverne er pakket ind og kufferten er næsten klar.

Det har været solhverv og jeg har lyttet til regnen, slænget mig foran ilden, spist julekrydret fløde og slumret til lyden af fingre mod tastatur.

Foden er øm og jeg kunne godt sove en uge mere. I morgen skal jeg til kontrolrøntgen på hospitalet og se om min første julegave skal være en skrue til den knækkede knogle, eller om jeg får lov at slippe med rumstøvlen.

Tanker og bekymringer danser i ring i mit hovede, men jeg tror jeg kommer til at sove dybt i nat. Det er en forbløffende gymnastisk omgang at pakke gaver ind og pakke kuffert med to krykker og rumstøvle 😉

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *