Kattens Rejse

Brækket ankel

Her er min udsigt de næste uger.

Jeg faldt på cykel da det var glat lørdag aften og slog foden gevaldigt. Søndagens besøg på skadestuen afslørede at venstre ankel var brækket 3 steder og dommen er indtil videre 5-6 uger i den flotte rumstøvle på billedet ovenfor. Røntgen og kontrol om en uge, hvor de vil se om den løse del af knoglen bliver siddende hvor den skal, eller om der skal skruer i.

Jeg fik krykker med hjem men er ret bevægehandikappet. Kan ikke støtte på foden hvilket gør en simpel opgave som at bære en kop the med ind i stuen temmelig umulig – i hvert fald indtil jeg gror en tredie hånd til koppen – de to jeg har skal jeg bruge til krykkerne. At komme op eller ned ad trappen er en større og udmattende produktion – jeg forudser akut kabinekuller inden længe.

…Hvis jeg skal være ærlig så er kabinekulleren indtruffet. Den ligger som en kold klump i maven, som fortvivlelse inde bag øjnene og en bestandig trang til at kaste med noget eller slå hånden ind i væggen. Så vil det også gøre ondt et andet sted en i foden til en afveksling.

Man kan indvende at jeg kan masser af ting lige her. Endda masser af ting jeg burde se at komme igang med. Jeg kan læse fysik op. Regne eksamensopgaver og forberede mig til eksamen den 7. januar. Rette de matematikafleveringer jeg har liggende og langt om længe komme igang med at forberede næste semesters undervisning. Være produktiv.
Mest af alt føles det som om jeg er blevet spærret inde med min dårlige samvittighed, smerter i foden og en pukkel af arbejde jeg allerede er bagud med.

De ting jeg har glædet mig til den næste tid kommer ikke til at ske. At have tid til at tage til kenjutsu i juleferien. Svømme med Marie. Besøge folk jeg ikke ser tit nok, nu hvor de får ferie. Lege varulv med de andre den 3. Især det sidste kan jeg ikke rigtig kapere – det er stenen der vælter læsset.

Så fuck dig verden. Du er svær ikke at hade, når du efter et drøntravlt og stresset halvt år stjæler de ting der skulle have givet mig energi inden næste semester og spærrer mig inde med tusind pligtting.

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *