Kattens Rejse

Forårsglimt fra Astrupvig og Åvej

Sidste weekend var jeg i Astrupvig for at planlægge sommerferie med Tante Gurli og Onkel Jørgen.

Efter megen googlen og diskussion kom vi frem til at 10 dage i Kina til sommer var et godt valg. Tante Gurli sagde fornuftigt, da valget til sidst stod mellem Kina og Rusland: “Det er jo ikke sikkert vi kan rejse så langt til næste år, i vores alder ved man aldrig.”
Så jeg glæder mig nu til at se de spændende ting i Beijing og Xian 🙂

Udover rejseovervejelser var der også tid til at gå i genbrugsbutikker og ned til stranden søndag formiddag for at se mændene spille petanque.

På vej ned igennem slugten var kaprifoliernes blade sprunget ud. Værtsplanten var bar endnu, så man kunne rigtig se slyngningerne.

Himlen var skærende blå

og hybenroserne var også begyndt at få blade.

Nede ved stranden var de godt igang med at mobbe hinanden igennem første spil

Men inden længe blev det tid til at sidde ned i solen med en forfriskning. Spydighederne aftog ikke af den grund 😉

(Man kan ikke se det på billedet men der står skam navn på deres petanque-hatte.)
Solen var forårsskarp ud over bugten.

Igår tog jeg elcyklen med til Åvej, hvor Lasse var så flink at hjælpe med at stramme kæden. Den er hoppet af 2 gange i denne uge – ikke så sjovt. Det er en tung cykel at trække hjem hvis man ikke kan få kæden på igen.

Men nu sidder den fint stramt igen, og bliver forhåbentlig hvor den er.
Der var også tid til både matematik med Christoffer (tænk hvis alle mine elever var lige så motiverede til at komme igang med deres problemområder som ham – husker jeg at fortælle jer hvor fin en knægt han er? Ofte nok? Ok, jeg tier stille nu…;-) ), lidt solskin i haven, og hygge med Mor.

Havens blomster var for alvor begyndt at springe ud, og hun lavede buketter jeg fik med hjem til lejligheden.
Bittesmå violer som nu står på sengebordet.

Flere slags hyacinter i eftermiddagssolen på sofabordet

og en samling grene og påskeliljer.

Idag skinner solen også, men jeg har jobansøgninger med snarlig deadline, så jeg kigger langt efter solen og tvinger mig selv til noget skriveri i stedet. Den slags giver mig mavekneb bare ved tanken.

Gad vide hvad jeg skal leve af efter sommerferien. Og hvor langt jeg skal pendle. Gruble-gruble-gruble.

*Kigger på de fine blomster og prøver at trække vejret dybt.*

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *