Kattens Rejse

Loot

Jeg er bukserig!

Da jeg var ude hos Maria igår fandt hun en vældig kasse frem fra skuret, en kasse fuld af bukser hun ikke længere brugte eller passede.
Efter en hvirvelvind af prøven kom en stor stak med mig hjem.

Jeg har aldrig før i mit liv ejet så mange par bukser på en gang! 😀

Hokus-pokus, bukserne organiseret efter skæbne:

Længst til højre dem der passer perfekt og bare skal stryges. Så en bunke der skal lægges op og måske have syet indsnit i taljen. Så skurkebunken med dem der skal befries for kattehår inden jeg går videre med dem, og tilsidst en lille bunke på 3 par der alligevel ikke helt passede. Det ene gemmer jeg til næste sommer hvor der måske er lidt mere sul på mig end nu, og de sidste to giver jeg fluks videre til en anden værdigt trængende.

Tak Maria 😀

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *