Kattens Rejse

Nyt arbejde

Leoparden læser
Jeg har fået nyt arbejde 🙂
Fra 1. august og det næste år er jeg vikar i matematik på Viby Gymnasium. Jeg skal undervise to 1.g. klasser og en 1.hf.

Jeg er fyldt op af spænding. Der er – helt naturligt tænker jeg – også uro og bekymring. Det er jo et nyt job, en ny faglig kontekst og nye kolleger og jeg vil helst gøre det perfekt fra begyndelsen.
Men mest så er jeg fuld af begejstring for igen at skulle arbejde med mit hovede, og med matematik ikke mindst.

Den sidste tid hvor jeg har overvejet og undersøgt mulighederne for at få job i gymnasiet har jeg kigget lidt på gymnasiematematik. Og det har været som at møde en gammel ven man ikke har set i årevis. “Ah ja, det er sådan du ser ud.” “Diskriminant, kan du huske starten af vores bekendtskab, hvor du var et mysterium for mig?” “f’ jeg erindrer fra før vi blev introduceret, da jeg så dig i det fjerne som en tangent til grafen. Senere, da vi blev nære, så jeg hvor mange ting du kunne fortælle mig.”

Erindringer. Om glæde, frustrationer, uforståenhed, indsigt og nysgerrighed. Tanker om hvordan man giver bekendtskabet – og måske endda venskabet – videre, til mere eller mindre motiverede og engagerede modtagere.

Gymnasiepaedagogik Det bliver en travl sommer. Jeg har stadig mit arbejde i Idrætshøjskolens køkken indtil jeg går på ferie midt i juli. De næste 3 uger er vores travleste tid, med masser af sommerkursister. Oveni har jeg lovet min rare chef at få en facebookside og nogle andre elektroniske værktøjer på plads til ham og køkkenets øvrige ansatte inden jeg holder.
Derudover så er der nu matematiklærebøger, undervisningsredskaber, læreplaner og masser af andet i den dur jeg skal nå at sætte mig ind i før jeg begynder på mit nye arbejde i starten af august.

Jeg må hellere komme igang 🙂
Leoparden kunne alligevel ikke sove og begyndte (som du kan se øverst) klokken 5 i morges med denne her.

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *