Kattens Rejse

Sne er praktisk til mange ting

Med de sidste dages fine snelag har det været oplagt at snuppe muligheden for at få gjort sine gulvtæpper lidt renere. Jeg har et der har været Moster Tik-Taks og to fra Tante Ella, og når man har langt hår og i øvrigt ikke er den flittigste til at tage dem ud og banke dem kan de godt at blive lidt nussede til trods for ihærdig støvsugning.

Så lørdag tog jeg mig sammen – og kastede dem ud over altanen.

(Der er jo ingen grund til at bære dem både ned og op ad trappen, når tyngdekraften så villigt hjælper til den ene vej.)
… Jeg ved dog ikke hvad naboerne har tænkt 😛

Så blev de bredt ud og lagt til rette i sneen.

Og lidt senere var det ned og trampe godt på dem, så skidt og støv sidder fast i sneen og ikke i tæppet længere.

Generelt er rengøring jo ikke ligefrem fornøjeligt, men dette her er nu en af de mere muntre måder at gøre det på.
Jeg har en klar erindring om første gang jeg så min Mor tage tæpperne ud i sneen. Det har nok været den første vinter efter vi var flyttet i hus på Annekærvej, så jeg har vel været 4 eller 5, og det virkede som umådelig spas at hun – en voksen – bare sådan lagde vores løse gulvtæpper ud i sneen. For tæpper hører jo til indenfor, det ved enhver fireårig!
Og da vi så kom til delen med at trampe rundt på dem, var jeg først solgt 🙂

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *