Kattens Rejse

Scenarie afleveret

Så! Nu er vi færdige 🙂
Siden engang i forsommeren har jeg og min veninde Mette sammen arbejdet på et scenarie til årets Fastaval.

Det er et urban-fantasy-drama om en flok teenagere, hvor den ene bliver bidt af en vampyr og de må stå sammen om at forsøge at redde ham.

Vi var så heldige at vores synopsis blev antaget, så de sidste par måneder er der gået en del tid med at mødes og skrive, diskutere, skrive om og så videre. Det har været rigtig hyggeligt, men ind imellem også hårdt arbejde.

Sidst i januar holdt vi spiltest hos mig:

hvor vi blandt andet fik testet scenariets brug af post-it-noter til at simulere rollernes kommentarer på hinandens facebookvægge.

Det ser lidt rodet ud samlet sammen på denne måde, men spillerne grinede en masse mens det foregik, så vi tager det som tegn på at ideen virker i praksis og ikke kun i vores hoveder.

I torsdags lagde vi sidste hånd på værket, og sendte hele molevitten afsted. Det er både underligt, men også dejligt at skrivedelen af projektet nu pludselig er overstået. En god følelse af at have produceret noget håndgribeligt 🙂

Så mangler vi den virkelige test: Er der mon folk der melder sig til det til Fastaval, og hvad synes de når de har spillet det? Ingen ved det før efter påske.

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *