Kattens Rejse

Min helt personlige måne…?

Idag fik jeg min helt personlige måne. Den kom med UPS og nu står den på mit sengebord og lyser.

Det er en solopgangslampe. En halv time før jeg skal op begynder den svagt og gradvist at lyse. Som tiden nærmer sig, skruer den op for lyset. Derved får man kroppen til at tro at dagen gryr, og den går derfor igang med at producere vågenhormonet kortisol. Tanken er at man så er meget tættere på vågenstadiet når alarmen til sidst går igang, og at man vågner blidt og til lys i stedet for brat at blive rykket ud af søvnen af telefonens vækkeur og vågne i buldermørke.

Jeg er spændt på hvordan det bliver at stå op i morgen tidlig.

En kommentar

Tobias • Skrevet d. 02. November, 2012 siden

Spændende. Jeg tror nu der er en vis risiko for at jeg bare ville lære at trække dynen over hovedet i søvne. Men sig til om det virker!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *