Kattens Rejse

Dage på Åvej

Det er morgen, tidligt. Solen skinner allerede og mit vågne hjerte kan ikke sove mere. Efter to dasedage på Åvej skal der nemlig også ske alt muligt dejligt de næste par dage.

Katten overfalder mig ivrigt og velvilligt. Først for at få morgenmad, dernæst for at komme op at sidde på skødet af mig mens jeg spiser min morgenmad og morgen-netter lidt på computeren. Hun er altid særlig ivrig efter at komme op når man sidder på Lasses plads ved bordet – hvem mon plejer at lade lidt falde af til missen ved morgenbordet? Tsk, tsk.

De sidste dage har været dejlige. Jeg har malet med Frauke, daset i solskinnet på terrassen, haft besøg af Thomas, sejlet i kano med Allan og spist rigelige mængder is 🙂 Og kælet helt enormt meget med katten som hver dag fortæller mig at hun aldrig har fået mad, heller aldrig bliver kælet for og i det hele taget fortjener megen og blid opmærksomhed.
Når jeg sidder udenfor er hun hele tiden omkring mig – på mig, i en skyggestribe under bordet, i den anden stol, overalt. Og lige så snart jeg rejser mig for at hente et glas vand eller andet så vupti har hun snuppet min stol – den er åbenbart bedst.

Idag har jeg en arbejdsaftale med Mette, en halv fægteaftale med Pelle (skal jeg mon begynde til kenjutsu igen? Min svagelige ryg ville helt sikkert sætte pris på det), og i eftermiddag kommer Anders Sølling på besøg. I morgen; japanerrollespil 🙂

Sommer med mennesker, solskin og have. Livet er godt.

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *