Kattens Rejse

Selvransagelse

Jeg har været til prøveeksamen de sidste to dage og det endte med et 10-tal. Jeg er ikke tilfreds :-/

For alt andet end 12 betyder jo at man leverede noget fejlbehæftet eller utilstrækkeligt og kunne have gjort det bedre. Og det er jo noget sjusk!

For år tilbage – dengang jeg gik på uni og var overkontrolleret og spiseforstyrret ville det have ført til at jeg læste som en gal. Men nu kan jeg ikke rigtig tage mig sammen. Det er som om al den tvangsenergi jeg før kunne lægge i noget er væk – aldeles uden for min rækkevidde.

Lige nu kunne jeg godt tænke mig at få den igen – bare en tre ugers tid. For jeg vil jo gerne have et godt resultat til eksamen, og det får man ikke ved at sidde på facebook eller sammen med søde mennesker i stedet for at tvinge sig til at læse mere.

Jeg ved jeg har den – noget maniske – energi et sted indeni, det må jeg have, den har jo været der før.
Men hvordan tilgår jeg den uden også at tilgå alt det dårlige den var et resultat af?

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *