Jeg lige begyndt på den sidste skoleperiode inden eksamen, så de næste par indlæg kommer sikkert til at handle mere om mad.
Først en lille ting jeg fik lov at lave på arbejdet, lige inden jeg begyndte på skolen 🙂
Jeg var hos bageren de sidste par dage og har – under kyndig vejledning – lavet overflødighedshornet helt fra bunden.
Det var også fint fra siden 😉
I skolen her til at begynde med har vi om innovation – find på spændende ting med almindelige råvarer.
Idag lavede jeg først kolde og varme rejer i hvidvin – de er henholdsvis råmarinerede med chili og æbleparisienne til, og kogt til en rejebisque med lidt basilikumfløde i.
Dernæst en varm ret – lammeroulade med to slags ost, på en grov ærte-myntepuré og med en varm forårskartoffelsalat og smørbagte rabarber til.
I morgen er råvarerne svinenakkekam og fersk laks…
Tænderne løber i vand 🙂