Kattens Rejse

Decembermorgen, julen nærmer sig

Jeg vågner tidligt, mens huset stadig er helt, helt stille. Uret siger noget før fem og jeg daser i halvmørket i min Mors værelse.
Omgivet at syting og gaver venter jeg lidt endnu med at krybe ud fra under den varme dyne.
Der er lige netop plads til at slå sofaen ud til seng (eller rettere det blev der da jeg flyttede på nogle af gaverne) og det er hyggeligt at ligge her omgivet af al den potentielle glæde.

Inden længe melder rastløsheden sig – jeg er vågen, vågen, VÅGEN og kan ikke bare ligge her.
Jeg tænder adventskransen, laver the og sætter mig til rette med computeren – det er lige så hyggeligt som det ser ud 🙂
Tidlig morgen hos Mor
Jeg har fri idag, og planen er jul og mere jul. Når Christoffer engang vågner pynter vi juletræ sammen. Det bliver dog nok ikke lige foreløbig for jeg hørte ham gå omkring ved totiden 😉
Indtil da tænker jeg at bage nogle jødekager. Bare en lille portion, for min Mor har allerede bagt brunekager, klejner, honningkager, vanillekranse og korenderkager så det er i virkeligheden ikke kager vi mangler. Men lidt jødekager skal der til – mest fordi dem holder jeg særlig meget af.
Hvad resten af dagen vil bringe er ikke til at sige, men det skal nok blive godt 🙂

En kommentar

Far • Skrevet d. 19. December, 2011 siden

Hej julehygger

Julen har du altid elsket. Førhen havde du altid ondt i maven op til jul. Spændingen og forventningen – så skønt og alligevel så pinefuldt…

Jeg glæder mig over, at du er sikker på, at det bliver en god dag. Dermed har du givet alle os, der holder af dig, den bedste julegave af alle.

Glæder mig til julehygge på lørdag.

Hils – kærligst far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *