Kattens Rejse

Lånetryghed

Flammerne slikker orange op mod den fugtigtblå sommernattehimmel og rækker varme og kærtegnende fingre ud mod mit ansigt. Det har regnet, men er stilnet af nu. Hverken månen eller stjernerne har vi set i aften, skytæppet ligger som et uigennemtrængeligt tæppeloft over blotpladsen.

Den våde jord er blød under mig, et velkommende leje her sidst på aftenen mens blotet langsomt rinder ud.
Med min arm som pude ligger jeg og kigger sidelæns ind i flammerne, omsluttet af varme. Foran mig blålet og bag min ryg Katlas solidt lune krop og en tung, beroligende hånd. Ved siden af sidder Jord som en fjernere varme, også med en varm hånd hvilende på mig.

Tryg og med sindet i ro i natten, med septen omkring os, omsluttet af mine kobbelfæller.

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *