Kattens Rejse

Ond cirkel

Jeg har ondt i nakken og skuldrene. Lægen fortæller mig at det er fordi jeg ikke længere motionerer regelmæssigt. Alligevel motiverer ømheden mig ikke tilstrækkeligt til faktisk at komme igang med noget motion igen.

Det er en dum cirkel at være kommet ind i. Jo mindre jeg rører mig, jo mindre har jeg lyst, energi og motivation til at røre mig. Selv den korte tur til arbejde synes urimeligt uoverskuelig og jeg ender især nu hvor der er sne tit med at tage bussen :-/

Det gik lidt bedre i efteråret, men siden juletravlheden på arbejdet begyndte, og ikke mindst siden den gode pilatesinstruktør flyttede til København i december er der ikke sket meget. Jeg meldte mig til noget andet pilates, men opgav det snart igen – det var ikke det samme, og når motion ikke er sjovt, så giver jeg hurtigt op. Når selv ikke det faktum at jeg har betalt i dyre domme for noget kan motivere mig til at møde op, så står det skidt til.

Så hvordan kommer jeg nu igang med at røre mig igen? For jeg har jo ikke spor lyst, heller ikke selvom jeg tydeligt kan mærke på kroppen at den trænger – arbejdet synes hårdere, jeg får ondt i ryggen, er mere dvask derhjemme…

Det er i den grad op ad bakke, og bakken bliver kun stejlere af at jeg er i usselt dårlig form 🙁

Hjælp?

En kommentar

Far • Skrevet d. 25. February, 2011 siden

Hej Terese
Det er da – på godt jysk – trælst. Jeg håber du får energien og humøret tilbage. Kunne det være en idé et par gange – eller tre – om ugen, at gå en tur på Brabrandstien hen til Ringgaden og tilbage? Så har du da fået lidt motion og ditto frisk luft.
Sig til hvis der er noget jeg/vi kan hjælpe med!

De kærligste hilsner til jer alle tre
Far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *