Kattens Rejse

Sne!

Det er muligt at vi har rigtig træls travlt på arbejdet og det kun ser ud til at blive værre.

Der er også noget med at min medicin stadig ikke rigtig giver den effekt den skal og at lægen gerne vil skifte mig til et andet præparat. 4 uger med hovedpine, svimmelhed og kvalme (oveni det travle arbejde, forstås) hvis jeg siger ja, samme slatne, rast- og koncentrationsløse hverdag som nu på ubestemt tid hvis jeg siger nej.

Det er også rigtigt at mine arme, skuldre og ryg er ret molestrerede af al det snitteri og de mange akavede løft jeg har på arbejdet.

… Men når sneen falder gadelygternes skær, så kan jeg ikke lade være med at smile saligt mens den lander på mit ansigt.

Stadig magisk.

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *