Kattens Rejse

Ny lejlighed

I fredags skrev René under på kontrakten til vores nye lejlighed 🙂

Det var den første vi så på. Vi har længe vidst at vi gerne ville flytte sammen alle tre til vinter når Maiju flytter til Danmark, men indtil i torsdags ikke gjort noget ved det.

Nu har vi 4 velistandsatte værelser på Thorvaldsensgade fra 1. januar – hos en anstændig udlejer endda.
Med 105 kvadratmeter er det lidt i den lille ende til os tre så efteråret kommer til at gå med at rydde op i gemmerne og smide ud hvad der kan undværes og hvad der ikke er plads til. Eftersom logistikken begrænser hvad Maiju tager med fra Finland må det blive René og jeg der skal ryddde ud med den store skovl.

Skræmmende igrunden. Ja altså ikke det med at smide ud, det kan jeg godt finde ud af og jeg tror såmænd også at det er vældig sundt. Men resten. Nu har jeg boet alene de sidste 5 år – kan jeg mon omstille mig til fællesskab? Mig som bliver muggen når der ligger vand på badeværelsesgulvet så jeg får våde sokker :-O
Og som får kuller af andres rod, men til tider trives fint i mit eget?

Det skal nok blive interessant! Og dejligt 🙂
Vi har ventet velovervejet længe og spændt på at blive klar til at være familie til hverdag og skabe et hjem sammen, men nu er det nu!

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *