Kattens Rejse

Nedtrapning

Fra idag begynder jeg nedtrapning af Fluoxetin. Jeg kan læse på nettet at abstinenssymptomer er forholdsvist sjældne, især i begyndelsen af nedtrapningen eftersom Fluoxetin har en lang halveringstid i blodet, men jeg er nu noget bekymret alligevel.

Da jeg først blev sat på medicinen oplevede jeg at have brat mere energi (det var vist der Pernille sagde “Jeg har hørt dig sige mere idag end al den tid vi har kendt hinanden tilsammen” 😛 ). Betyder det så at jeg bliver endnu mere træt og udmattet end jeg allerede er, nu hvor jeg holder op?

Derudover påvirker serotonin mæthedsfornemmelsen. Betyder det, at uden hjælpestoffer i hjernekemien til at sørge for at serotoninen bliver der længere, så skal jeg til igen at være sulten hele tiden?

Uha!

En kommentar

me • Skrevet d. 26. May, 2010 siden

Hvis du ikke længere har brug for antidepressiverne, så finder din krop ud af at regulere det selv. Du vil mærke det i en overgangsperiode, hvor din krop indstiller sig på den nye situation. Men derefter skulle du have det “normal” igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *